31 Ocak 2012 Salı

Erkek bebeklere

Elif hanımla ilk konuşmamızda blogumda Tuna'yı gördüğünü ve ona bayıldığını söylemişti. Kendisinin de yaklaşık 3 ay sonra bir erkek bebeği olacağını söylemişti. Çok planlı bir kişi olmasından dolayı daha o zamandan kurabiyelerin modeline karar vermiştik :) Ancak işin ilginç yanı, son kurabiyeyi paketlediğimde dahi, bebeğin ismine henüz karar verememişlerdi ve bu yüzden etiketlere sadece "Hoşgeldin Ailemizin Prensi" yazabildim :)




27 Ocak 2012 Cuma

İtiraf.com

Lisedeyken, Ankara'da itiraf.com bankımız vardı. Tunalı'da, Kıtır'dan Dost Kitabevi'ne geçince saat 11 yönünde caddeye en yakın bankta kızlarla (MerveCandanYudumDidem ve Pınar) oturur, itiraf.com saati yapardık.

O bank aklıma geldi çünkü bugün herkese itiraf etmek istediğim birşey var.
İstanbul'daki bu kar yağışının sebebi benim. Günlerdir belki de haftalardır "kar yağsa kar yağsa" diye tutturmuştum. Bu sabah uyanınca nasıl mutlu oldum anlatamam. Neyse fena da olmadı sanki, kiminle konuşsam işten 4 te çıkıyor. Cuma günü yarım gün gibi oldu işte :)
Herkese iyi haftasonları, bol kartopu savaşları!

18 Ocak 2012 Çarşamba

Alohaaa :)

Aralık başıydı Özlem Hanım beni aradığında. Sonunda işyerinden izin aldım, eşimle tatile gidiyoruz. Biliyorum herkes sizden yılbaşı kurabiyesi yapmanızı istiyor. Ben tam tersi yaz kurabiyeleri istiyorum, cıvıl cıvıl olsun çünkü bu yaz tatile çıkamadık, ancak şimdi kendimizi sıcak bir yere atıyoruz dedi. Ne yalan söyleyeyim, noel babaların, çam ağaçlarının ve diğer kışlık kurabiyelerin arasında, terlikler, hawai gömlekleri ve kuşlar ilaç gibi geldi. Ne dersiniz?






9 Ocak 2012 Pazartesi

İyi haftalar!

Sabahtan beri dilimde aynı şarkı.. Gerçekten sıkıldığımdan değil hatta gayet keyfim yerinde ama Tuna'nın bu iki fotoğrafına ne zaman baksam aklıma hep Sezen Aksu geliyor.

Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorummm...
 Yalın ayak yere basmak istiyorummm...

3 Ocak 2012 Salı

Yılbaşı Kurabiyeleri

Keyifli bir cuma öğleden sonrasıydı. Dışarıda sağanak yağmur varken, cafenin içerisi sıcacıkken ve elmalı kurabiyelerimiz yeni yapılırken geldi Ulaş Bey ve Hasan Bey. Electroworld çalışanları için özel yılbaşı kurabiyeleriydi istenen. Nasıl bir model düşündüklerini detaylı bir şekilde belirttiler. Sonrası bana kalmıştı. Cumartesi günü, kokusu her yeri kaplayan bir kurabiye pişirme seansı gerçekleştirdik. Tam bir seri üretim yapıldı. Pazar günü de itinayla süslendi 200 kurabiye. Pazartesi günü Ulaş bey arayıp da 20 adet daha istiyoruz diyince, mini bir pişirme ve süsleme seansı daha yaptık.
Cihan etiketlerin hepsini tek tek, özenle hazırladı.(Ellerine sağlık sevgilim:))
Sonuç görülmeye değerdi. El sallayan, yeni yılı kutlayan yüzlerce Noel Baba :)